Artikler om webshop/hjemmeside drift og udvikling

Jeg poster løbende artikler omkring det at være selvstændig, at have en webshop eller hjemmeside og lignende. Når jeg har noget spændende at fortælle vel at mærke. Det er ikke hver dag, men der kommer lidt løbende.

Har du en ide til et blogindlæg?

Så kontakt mig!

  

Mest populære artikler 👇

Alle artikler 👇

Artikler til dig som har hjemmeside eller webshop

Jeg skriver artikler som inspiration og hjælp til alle dem som har egen hjemmeside eller webshop. Eller, som jeg, driver eller hjælper andre med at drive deres webshop eller hjemmeside. Derfor finder du løbende artikler omkring drift, udvikling og optimering af webshop og hjemmesider - ingen af mine artikler er gemt bag betalingsmur!

Alt indhold er gratis

Jeg gør alt det her, af dem simple årsag, at jeg holder virkelig meget af det. Det lyder som en kliche, men jeg synes faktisk det er virkelig spændende at arbejde med webshops og hjemmesider. Når jeg så støder på noget super interessant, så deler jeg det naturligvis i en artikel. Det manglede da bare!

På samme måde vil jeg gerne invitere dig til, at kontakte mig hvis der er indhold du mangler her. Det kan være du ikke kan finde et bestemt emne beskrevet på nettet, eller du synes der mangler en opsummerende forklaring på det. Så kan jeg måske hjælpe med en samlende artiklen. Eneste krav er, at det skal handle om enten drift, udvikling, optimering, programmer, systemer mv. til webshops eller hjemmesider.

Det behøver ikke være så svært, at få gang i biksen 🚀
» Kontakt mig 
«

GangiBiksen.dk | Sitemap | SAMK ApS | CVR 37306223