Hvorfor vælge mig? Hvis jeg da selv skal sige det..

Du vil, naturligt nok, gerne have vide lidt om hvem jeg er, og hvorfor du skal vælge lige præcis mig. Og lad os bare være ærlige; Der er mange "eksperter" og "specialister" derude. Mange af dem er vanvittig dygtige. Andre er "lige dygtige nok".

Jeg er hverken ekspert eller specialist, men..

Faktisk vil jeg helst kaldes e-købmand! Hos mig er det du ser, det du får. Jeg skjuler ingenting, du kan f.eks. altid se min timepris, læse om mine både gode og uheldige projekter og hvordan jeg arbejder.

Du kan forvente at få min ærlige mening. Jeg er selv blevet snydt (og ladet mig snyde) af SEO-bureauer, udviklere og konverteringseksperter. Smarte tekniske begreber, forvirrende kodesprog og pistolsælger tricks. Sådan er jeg bare ikke.

Der er bare ét problem

Det er sjældent, at nogle af disse kloge hoveder har haft deres egen succesfulde webshop eller hjemmeside. Det har jeg. I 2010 startede jeg LampeGuru.dk uden forstand på e-handel eller lamper. Siden har jeg også været med til at starte GrydeGuru.dk, som jeg i 2024 har købt en bid af igen.

Jeg lover dig ikke en vækst på 200% om året. Men jeg lover dig engegement som var det min egen forretning.

Skal vi så få Gang i Biksen? 🚀

Vi er et match, hvis du sætter pris på

1

Erfaring

Min viden baserer sig på erfaring fra det virkelige liv, ikke fra skolebænken. Faktisk har jeg ikke gået i skole siden 9. klasse. I stedet har jeg lært ved at arbejde, og har i dag erfaring fra både fysiske butikker, webshops og hjemmesider.

2

Hands on

Jeg har selv hænderne i bolledejen, og har haft det i mere end 14 år, hvor jeg åbnede min første webshop. Du taler med mig, og det er mig som hjælper dig. Med andre ord, så står jeg til ansvar for det jeg hjælper dig med.

3

Forståelig

De mails og de samtaler vi har, vil du opleve som ærlige - og ikke mindst forståelige. Jeg har en lavpraktisk tilgang til alt, også vores kommunikation. Du skal ikke sidde uforstående tilbage, du skal blive klogere.

Og skal vi så få Gang i Biksen? 👇

Lad mig hjælpe dig med at få Gang i Biksen! Udfyld formularen herunder, eller se hvad jeg tilbyder hjælp til, via menuen øverst på siden.

Artiklen er skrevet af Steffen Andersen

Sidst opdateret: 15. jun. 2024

Det behøver ikke være så svært, at få gang i biksen 🚀
» Kontakt mig 
«

GangiBiksen.dk | Sitemap | SAMK ApS | CVR 37306223