Jeg hjælper med din Salecto / Magento 2 webshop

I mere end 12 år har jeg arbejdet med Magento webshops. Derfor har jeg stor erfaring med drift, udvikling, moduler, indstillinger, vedligehold og samarbejde med Magento udviklere.

Derudover har jeg stor erfaring med Salecto (Magento 2). Jeg er i dag webshop managerGrydeGuru.dk, som er bygget på netop Salecto's Magento 2 platform.

Jeg kan hjælpe med din Magento 2 webshop, med eller uden Salecto.

Hvad kan jeg hjælpe med?

Jeg har både haft og drevet Magento 1 og Magento 2 webshop. Men i dag tilbyder vi kun hjælp til drift og udvikling af Magento 2 webshop, eller hjælp til migrering fra Magento 1 til Magento 2.
  

Salecto webshop

Jeg kan hjælpe dig med det meste, du skal bare fortælle mig hvad du måtte have af ønsker eller udfordringer. Til en start, vil jeg anbefale dig at vælge en webshop gennemgang, for at vi får et overblik.

Det kunne f.eks. være:

 • Moduler - Valg, fravalg og opsætning
 • Kundeservice kontakt - Jeg skriver næsten dagligt med Salecto supporten
 • Processor og arbejdsgange - Det som en Salecto webshop ikke selv kan, kan jeg (måske)
 • Funktioner - Får du udnyttet de muligheder en Salecto webshop har?
 • Produktoprettelse & varebestilling - Vi har udviklet en nemmere måde at oprette og bestille varer.

Magento 2 webshop

Det er vist ingen hemmelighed, at Magento 2 er en lidt tung maskine. Det kræver viden, at drive og udvikle en Magento 2 webshop - og erfaring er en stor fordel. Heldigt for dig, så har jeg dét som skal til.

Jeg kan f.eks. hjælpe med

 • Kommunikation med udviklerne - Jeg har efterhånden lært deres sprog, hvilket er en fordel.
 • Moduler og integrationer - Meget kan løses med moduler, men udvalget er stort.
 • Håndtering af data - Import, export, oprydning og håndtering af din data kan være svært.
 • Sparringspartner - Har du udfordringer du ikke helt ved hvordan du tackler? Måske jeg gør!

Migrering til/fra Magento 2 eller Salecto

Har du Magento 1 webshop, er det tid til at få planlagt et skifte. Det kan vi sagtens hjælpe dig i mål med, så vi sikrer at du får alle produkter med over, alt tekst med over og samme funktioner i Magento 2 som du har i Magento 1.

Men det kræver tid - og det koster!

At skifte fra Magento 1 til Magento 2 er i princippet et skifte fra én platform til en anden. Der findes ikke en trylleknap som flytter alt indhold, funktioner og design. Det skal du selv gøre - eller jeg kan hjælpe dig, hvis du har brug for det.

En sådan migrering har vi hjulpet med før. Det er hårdt arbejde, for der er mange ting at tage stilling til - og det koster penge at få lavet en helt ny webshop.

Er du klar på det, så lad os tage en snak 👇

Få hjælp til Magento 2 og/eller Salecto - Kontakt mig 👇


Hvad er Magento 2 webshop?

Magento 2 er en e-handels platform, altså et webshop system som snart har 20 år på bagen. Det er ejet af Adobe (ja, dem med PDF'erne) og er såkaldt open-source. Det betyder med andre ord, at alle har adgang til at redigere og tilpasse funktioner og design.

Det gør også Magento 2 webshop til en løsning som kan håndtere store og rimelig komplekse webshops. Men det er ikke billigt! Magento 2 kræver nemlig en vis teknisk viden, og er (hvis du spørger mig) ikke egnet til alle.

Stort og tungt

Skal du starte din første webshop vil jeg næsten aldrig anbefale dig, at gå med Magento 2 webshop. Der vil jeg anbefale, at du vælger en simpelt webshop med page builder, da det kan administreres selv uden stor teknisk forståelse.

Har du derimod allerede en webshop, men ønsker flere muligheder, eller har komplekse ønsker til integrationer - så kan Magento 2 være en løsning. Jeg har arbejdet i både Magento 1 og Magento 2 webshop i mange år.

Magento kaldes også i dag for Adobe Commerce.

Hvad er Salecto webshop?

Jeg plejer at sige, at Salecto er en hat der puttes på Magento 2. Conversio, som er et jysk marketing bureau, har bygget denne "hat" ovenpå Magento 2 webshop platformen.

Det betyder med andre ord, at vælger du Salecto, så får du en Magento 2 webshop med de muligheder og begrænsninger det giver. Ligesom med Magento 2 ikke er for alle, så mener jeg heller ikke at Salecto webshop er for alle, det uddyber jeg herunder.

Herunder lister jeg fordele og ulemper - husk, at jeg har arbejdet med både Magento 1, Magento 2 og Salecto.

Fordele ved Salecto

Der er flere åbenlyse fordele ved at vælge Salecto fremfor sin egen Magento 2 webshop. Ikke mindst hvis du ikke er super skarp rent teknisk, eller ønsker at have løbende samtaler med egne udviklere.

 • Ideel til folk som er mindre teknisk anlagte
 • Adgang til kundeservice (uden at skulle betale hver gang)
 • Løbende opdateringer af moduler
 • Gratis rettelse af tekniske fejl (ikke selvforskyldte)
 • Ofte billigere end at drive egen Magento 2 webshop
 • Generelt større sikkerhed (de opdaterer oftere end du selv typisk ville få gjort)

  

Ulemper ved Salecto

I princippet kan nogle af ulemperne faktisk også være fordele. Især de begrænsninger der er med Salecto fremfor egen Magento 2 webshop, er både en ulempe og en fordel - det kan spare dig for mange udviklingstimer.

 • Du er bundet til moduler de har, eller vil arbejde med
 • Begrænsede udviklingsmuligheder (de ændre ikke alt du beder om)
 • Kan være svært at få rettet SEO-relaterede fejl
 • Følelsen af, at det ikke 100% er din egen webshop

Læs mere om platformen her.

Anbefaler jeg Magento 2 og/eller Salecto webshop?

Se nu kan jeg - selvom jeg hader det - ikke giver et præcist svar. For, som jeg har skrevet, vil jeg ikke anbefale enhver at vælge Magento 2 som webshop platform. Derved er Salecto heller ikke løsningen for alle som ønsker ny webshop.

Grundlæggende - Skal du have din første webshop, mener jeg (næsten aldrig) ikke at Magento 2 og Salecto er det rigtige valg.

Jeg fungerer som webshop manager på GrydeGuru.dk som er en Magento 2 webshop, hos Salecto. Hos GrydeGuru er valget af Salecto godt, da det giver mig en del frihed i forhold til at skulle administrere siden - og hjælp til problemer og funktioner.

Læs mere om Salecto som webshop her.

Tag kontakt til mig, hvis du vil have mine ærlige råd om valg af Magento 2 og Salecto.

Artiklen er skrevet af Steffen Andersen

Sidst opdateret: 15. jun. 2024

Det behøver ikke være så svært, at få gang i biksen 🚀
» Kontakt mig 
«

GangiBiksen.dk | Sitemap | SAMK ApS | CVR 37306223