Jeg passer din webshop, og du passer kunderne

Har din webshop vokset dig over hovedet, eller tager den for meget af din tid? Måske du bare synes det er alt for svært?

Jeg kan hjælpe dig!

Lad mig overtage drift og udvikling af din webshop, så du har tid til at passe resten af firmaet. Du slipper for at bruge tiden på det, og at skulle følge med i det tekniske - og du får mere gang i biksen!

Få mig som din webshop manager

Med mig som webshop manager, kan du få en seriøs, engageret og hjælpende partner i firmaet. Jeg synes det er spændende at passe og udvikle webshops. Og det er en fornøjelse at se den vokse, og se de muligheder der er, blive udnyttet.

I 2019 solgte jeg min egen webshop. Når jeg ser tilbage, kan jeg se, at jeg skulle have fået hjælp til at udvikle webshoppen langt tidligere. Ikke en som overtog alt, men jeg havde haft godt af en god sparringspartner.
  

Derfor skal jeg passe din webshop

 • Du gør det du er bedst til.
 • Du udvikler din virksomhed.
 • Jeg sikre, at din webshop er up-to-date.
 • Du slipper for nogle af dine bekymringer.
 • Du får en partner til udvikling og sparring.
 • Du kan jo selvfølgelig også bare gå tidligere hjem.

Der hvor du får mest succes, er der hvor du synes der er sjovest at være. Selvfølgelig spiller både evner og tid også ind.

Jeg står for drift

Lad mig stå for den (lad os bare være ærlig) lidt kedelige drift af din webshop. Jeg tager snakken med dine udviklere, opretter nye sider, kategorier og lignende, jeg sørger for integrationer med regnskabssystem, fragtsystem og lignende.

Jeg er din medarbejder, til det du har brug for, for at holde webshoppen kørende som i dag.

Med drift mener jeg

 • Jeg vedligeholder dit webshop system.
 • Jeg har kontakt til dine IT-leverandører.
 • Jeg er din sparringspartner på driften.

Pris

10.000 DKK / ex. moms pr. mdr. betalt forud - ingen binding!

Jeg står for drift & udvikling

Her bliver jeg praktisk talt din webshop manager. Jeg tager ansvaret for både drift, herunder snak med dine udviklere, marketingbureauer og lign. Skal du have ny kategoristruktur, så laver jeg oplægget. Skal du have blog på shoppen, så finder og installere jeg modulet. Blot for at nævne noget.

Du skal praktisk talt bare smide nøglerne til mig. Alt tekstarbejde skal du selv stå for, men jeg hjælper dig i gang og bestyrer din webshop. Det vil være oplagt at tilvælge Gør-det-selv SEO.

Med drift & udvikling mener jeg

 • Jeg sikrer din webshop kører som den skal.
 • Jeg kommer med anbefalinger til hvor vi kan styrke din shop.
 • Jeg laver løbende opgaver til dig, eller en medarbejder (f.eks. tekstopgaver).
 • Jeg bliver din webshop manager!

Pris

15.000 DKK / ex. moms pr. mdr. betalt forud - ingen binding!

Denne pakke har GrydeGuru.dk > læs casen

Lad mig kigge på din webshop - Kontakt mig i dag!


Som ejer, skal du kende dine begrænsninger

Når du har din egen virksomhed, har du også mange kasketter på. I en typisk webshop skal du både være ekspert i webshop systemer, drift, udvikling og have styr på alt det nye som meldes ud fra Google, EU og hvad ved jeg. Ja, du kender det jo.

Hvor er DIN tid givet bedst ud?

Er det at sidde og nørde i Google Ads annoncer? Er det at læse op på søgemaskineoptimering, eller at forstå de nyeste Cookie regler?

Da jeg havde webshop, havde jeg ikke tiden til det. Jeg skulle styre lageret, medarbejderne, finde nye leverandører, oprette varer, lave regnskab, sende pakker - og en masse andet.
  

Jeg havde selv behov for en webshop manager

Der kom et tidspunkt, hvor jeg gik lidt i stå i min første webshop, LampeGuru.dk. Jeg havde følelsen af, at jeg havde gjort hvad jeg kunne. Mine evner og fantasi rakte ikke længere, og jeg vidste, at jeg måtte have hjælp til at komme videre.

Og hjælp fik jeg

I dag er jeg evig taknemmelig for, at jeg fandt en medarbejder, med evner som var langt over mine egne. Det gjorde, at webshoppen fik ny energi, blev ryddet gevaldigt op - og det betød, at jeg kunne fokusere din energi på det der var vigtigst i min rolle som ejer.

Senere viste det sig, at webshoppen stod skarpere end nogensinde før. Det hjalp til at både salgsproces, og efterfølgende migrering, gik smidigt.

Det var en af mine bedste beslutning nogensinde!

Artiklen er skrevet af Steffen Andersen

Sidst opdateret: 15. jun. 2024

Det behøver ikke være så svært, at få gang i biksen 🚀
» Kontakt mig 
«

GangiBiksen.dk | Sitemap | SAMK ApS | CVR 37306223