Sådan arbejder jeg

Du skal naturligvis have en ide om, hvordan jeg tilrettelægger mit arbejde. Ikke mindst fordi, det kan have indflydelse på vores samarbejde - for nogle positivt, for andre negativt.

Jeg har, i mange år, arbejdet som en gal. Nu prøver jeg, at finde tid til andre ting, end bare arbejde.

Det betyder ikke, at jeg er kommet derhen, hvor jeg kun arbejder 3 timer om dagen. Det sker nok heller aldrig, for jeg kan faktisk godt lide det jeg laver.

Men det betyder, at jeg ikke nødvendigvis arbejder mandag til fredag fra kl. 8.00 til 16.00.

Det har bl.a. indflydelse på dét, at jeg ikke har en fast telefontid du kan ringe på.
Mine kunder har dog mit telefonnummer.

Lad os dykke ned i det! 👇

Én time er 50 minutters effektivt arbejde

Når du køber én time af mig, får du 50 minutters effektivt arbejde. Det kaldes også for "Pomodoro-teknikken", og er altså en måde at skifte mellem fokuseret arbejdet, og pause.

Sådan ser en times arbejde ud, for mig

  • 25 minutters koncentreret arbejde
  • 5 minutter pause (hent kaffe f.eks.)
  • 25 minutters koncentreret arbejde
  • 5 minutters pause (mere kaffe, tak)

  

Derfor tager jeg heller ikke altid telefonen

Af samme årsag, vil du opleve at jeg ikke altid svarer dit opkald. Ideen er nemlig, at jeg ikke skal forstyrres i de 2x 25 minutters tidsrum. Det gør det også nemmere at sikre, at jeg faktisk arbejder den tid som er aftalt.

👉 Sådan kan jeg kontaktes

Men bare rolig, jeg kan stadig kontaktes!

Det betyder ikke, at jeg altid er udenfor rækkevidde. Du kan altid sende mig en mail, SMS, eller fange mig på chatten, når jeg er online. Så kan jeg ringe tilbage til dig, eller vi kan måske endda klare den på skrift.

Jeg arbejder her, der og alle steder

Jeg har ikke et fast kontor "ude i byen". Derimod har jeg en god kontorplads hjemme hos mig selv. Nogle gange er jeg dog alligevel at finde på en cafe, på biblioteket eller i en hotelfoyer. Det kan jo være rart, at komme lidt ud.

Hjemme er København og Sydspanien

Når jeg skriver, at jeg har en god kontorplads hjemme hos mig selv, så er der faktisk tale om 2 adresser. Jeg har min primære adresse i København, sådan cirka bag Fisketorvet shopping center.

Derudover har jeg en lille lejlighed i det sydspanske. Her arbejder jeg fra i perioder, primært de kolde danske måneder.

Men som selvstændig kan det være svært, at holde fri. Derfor har jeg ofte også min PC med på ferier.

Og på alle tider af døgnet (næsten)

Når jeg ikke har faste åbningstider, hvor jeg kan sige du altid kan ringe til mig, skyldes det at jeg arbejder meget fleksibelt. På godt og ondt. Som selvstændig kan det være nødvendigt, at arbejde morgen, middag, aften - men også hverdag, weekend og helligdage.

Det betyder at jeg kan have fri en onsdag, men arbejder en lørdag aften. Det betyder også, at jeg nogle gange sender dig en mail på sjove tidspunker og dage.
  

Giver det vores samarbejde problemer?

Nej, selvfølgelig ikke. Har jeg projekter som kræver at jeg arbejder på bestemte dage og tidspunker, så gør jeg det. De fleste at mine samarbejder er dog ikke tidsbestemte. Det er oftest opgaver som jeg kan løse når det passer tid og sted, uden at det kræver at du og jeg sidde hverken samme sted, tid eller dag.

Det giver nærmere fordele

Det kan endda have den fordel, at hvis du spørger om noget fredag kl. 16.09 - ja, så kigger jeg måske på det lørdag formiddag.

Artiklen er skrevet af Steffen Andersen

Sidst opdateret: 15. jun. 2024

Det behøver ikke være så svært, at få gang i biksen 🚀
» Kontakt mig 
«

GangiBiksen.dk | Sitemap | SAMK ApS | CVR 37306223