Få hjælp til brug af AI på din webshop eller hjemmeside

Er AI (kunstig intelligens) lykken for alle webshop- og hjemmesideejere? Personligt tror jeg, at det er en stor hjælp, men det er ikke svaret på alle vores frustrationer.

Jeg bruger selv AI chats lystigt - læs mere 👇

Mest populære AI chats til webshops/hjemmesider

Lad os starte med lige at liste de mest benyttede AI chats op. Listen indeholder dem jeg selv har prøvet, og dem jeg ved at nemme at tilgå og komme i gang med.
  

ChatGPT

 • Gratis (findes også i betalt version)

Den vel nok mest brugte AI chat, og det er forståeligt - det virker fantastisk godt. ChatGPT er god til at skrive (også lange) tekster, hjælpe dig med kodestykker som driller, lave udregninger og meget andet. Brug ChatGPT som din assistent i dagligdagen, så har du altid hurtigt svar ved hånden.

Du kan fint bruge den gratis version til det meste, såsom tekstarbejde, udregninger, HTML koder osv. Men vil du kunne uploade dokumenter, excelark og lignende, skal du have den betalte version til omkring 150 kr. om måneden.

Prøv chatten her (kræver login)
 

DanskGPT

 • Gratis
 • Danskudviklet 

En dansk AI-nørd har udviklet en dansk version af ChatGPT. Den forstår det danske sprog bedre, og bruger det mere som du og jeg ville skrive og tale dansk. Du kan ikke uploade dokumenter og lignende, men til at skrive tekster kan DanskGPT absolut anbefales (og selvfølgelig skal vi støtte dansk udviklet software).

Prøv chatten her (kræver ikke login)
 

Google Gimini (tidl. Google Bard)

 • Gratis

Jeg har altid Gimini åben, sammen med ChatGPT. De er nemlig ret forskellige, og hvor ChatGPT godt kan give ret lange forklaringer, synes jeg ofte at Google Gimini er kort og kontakt - ligesom de ønsker med deres søgninger på Google.

> Prøv chatten her (kræver login)
  

Microsoft Copilot chat

 • Gratis
 • Kan også lave billeder

Med Copilot chatten kan du skabe tekster, som de andre også tilbyder. Men du får også et ret veludviklet billede-generator. Du kan altså lave ret vilde AI billeder med Copilot.

> Prøv chatten her (kræver ikke login)

Jeg kan hjælpe dig med AI på din webshop/hjemmeside

Når du opsøger mig, er det fordi du gerne vil komme ordentlig i gang med AI i din webshop eller på din hjemmeside. Jeg kan ikke lave dig moduler til din side, og jeg kan heller ikke anbefale dig andres moduler - jeg bruger dem nemlig ikke selv. Jeg vil selv have 100% styr på mine AI tekster.

Men jeg kan f.eks. hjælpe dig med:

 • Skrive AI tekster til dine eksisterende produkter
  - Uanset om de har en lille eller ingen beskrivelse i dag
  - Og også selvom du har mange produkter
 • Gennemgå og rette eksisterende produkttekster
  - Hvis du f.eks. ønsker at rette grammatiske fejl
  - Eller ønsker en ny opstilling af teksten
 • Lave en god prompt til fremtidige produktbeskrivelser
  - Prompt er den "opskrift" du skriver i chatten, som laver teksten

Få lavet en AI prompt

Prompt = Den "opskrift" du skriver til chatten, som generere et svar.

Jeg kan hjælpe dig med at lave en Prompt, som du kan bruge til beskrivelser, når du oprettet nye produkter. En simpel Prompt betyder, at du får en Prompt jeg har bygget, og som jeg ved virker. Tilpasset Prompt betyder, at du får mulighed for, at få den tilrettet så den passer til dine behov. Du kan få tilpasset din Prompt to gange efterfølgende, som tilvalg.

Sådan foregår det: Jeg sender dig tre eksempler på en produkttekst lavet på min Prompt. Derfra kan du vælge, at få den tilpasset eller beholde nuværende. Når fakturaen er betalt, får du tilsendte selve Prompten du skal bruge.

Forklaring af pris

 • Simpel Prompt til produkttekster - 1.000 kr. ex moms.
 • Tilpasset Prompt til produkttekster - 2.000 kr. ex. moms.
 • Tilpasset Prompt + 2 efterfølgende tilpasninger - 2.500 kr. ex. moms.

Pris fra

1.000 DKK / ex. moms

AI tekster til dine produkter

Lad mig lave, eller rette, produkttekster til din eksisterende produkter.

Har du produkter oprettet, som du ønsker at få skrevet en produktbeskrivelse til, så kan jeg hjælpe dig. Det gælder uanset om dine produkter ingen tekst har, har en lille tekst, eller om du bare ønsker at få tilrettet de tekster du har nu.

Sådan foregår det: Du sender mig et udtræk af dine produkter i et Excel-ark. Jeg laver en Prompt (opskrift som fortæller ChatGPT hvad den skal gøre) som passer dine forventninger, og sender dig 5-20 stikprøver til godkendelse.
Når de er godkendt, laver vi tekster til alle produkter. Når fakturaen er betalt, får du sendt hele Excel-arket retur - som kan indlæses på én gang.

Forklaring af pris - Beregn din pris her

 • Opstartspris - 1.000 kr. ex. moms.
 • Pris pr. vare op til 1000 produkter + 2 kr. ex. moms.
 • Pris pr. varer over 1000 produkter + 1,5 kr. ex. moms.

Startpris

1.000 DKK / ex. moms

Få hjælp til AI på webshop eller hjemmesideAI tekster på din webshop/hjemmeside

Du skal bruge AI tekster, skabt med ChatGPT osv., med fornuft. Tænk disse AI chats ind som din personlige assistent, mere end at den skal skrive alle dine tekster. Bruger du AI generede tekster korrekt, er det et fantastisk værktøj!

Hvad siger Google til AI tekster?

Google har meldt ud, at det er okay at bruge AI generede tekster, men de skal give læseren en værdi. De har sågar meldt ud, at de begynder at slå ned på sider, hvor AI tekster kan virke som spam - altså hvor der enten er alt for meget AI tekst, eller denne tekst ikke giver en reel værdi.

Sådan bruger jeg AI tekster i mit arbejde 👇
  

AI til produktbeskrivelser

At have fornuftige produktbeskrivelser på dine produkter er væsentlig for både dine besøgende, og for at Google forstår dit produkt bedre. Og har du mange produkter, eller mange produkter som ligner hinanden, er AI generede produkttekster en god løsning.

Jeg har skabt utrolig mange (1000-vis faktisk) produktbeskrivelser med hjælp fra bl.a. ChatGPT. Det virker godt, men du skal sørge for, at have en god Prompt (opskrift til ChatGPT som fortæller hvad du vil have den til). Jeg kan hjælpe med at lave en god Prompt til produktbeskrivelser. Det gør samtidig, at du i mindre grad bare ligner dine konkurrenter, som måske ikke ved hvordan en god Prompt skal laves.

Du kan også bruge en AI chat til, at komme med forslag som "Hvad tænker kunder ofte på, før de køber X produkt?" eller "Hvilke 5 spørgsmål har kunder, til produktet X?". På den måde, får du lidt hjælp til at skrive mere tekst.

Har du mange produkter på din webshop, kan du også bruge f.eks. ChatGPT til at gennemgå dem alle for fejl og mangler, rette stavefejl og ændre tekstopbygning. Eller skrive tekst til dem. Jeg kan hjælpe dig med at få skrevet AI produkttekster på alle dine eksisterende produkter.
  

AI til kategoribeskrivelser

Også her fungerer AI chats fantastisk godt. Jeg kan ikke anbefale dig, at få ChatGPT til at skrive alle dine kategoribeskrivelser. Men som nævnt flere gange, så kan du få fantastisk hjælp til at komme i gang med skriveriet. Søg f.eks. sparring med din AI chat ved spørge ind til emnet din kategori handler os, og skriv så din helt eller delvist egen tekst ud fra det.

 • Skriv en FAQ til min produktkategori X?
 • Hvad er historien omkring produkterne X?
 • Når man vil købe X, hvilket ting skal da afklares før køb?
 • Giv mig 10 råd til brug af X?

  

AI til blogindlæg

Det er måske her, at AI chats er blevet mest misbrugt. At skrive gode, spændende og uddybende blogindlæg er nemlig ret tidskrævende. Men du kan få ChatGPT til at skrive en rimelig langt blogindlæg, nærmest uden at komme med nogen anden information end enmet.

Men husk nu - det kan alle andre også!

Og det gør alle (eller i hvert fald mange) andre også. Hvis andre laver "nogenlunde" det samme indhold som dig, så vinder ingen af jer i søgemaskinerne. Det gør derimod de konkurrenter, som tager sig tiden til at skrive et velskrevet blogindlæg om samme emne - evt. med delvis hjælp fra en AI chat.

Mit råd her er, at du skal være meget varsom. Det virker måske i dag, at skrive AI genererede blogindlæg, men det virker ikke på sigt. Brug AI chats som hjælp, indspiration, grammatisk rettelse og lignende. Men undlad at lave 100% AI generede blogindlæg.

Brug AI til søgemaskineoptimering

Du kan faktisk også bruge AI chats, især ChatGPT i den betalte version, til hjælp med søgemaskineoptimering. Du skal se chatten som din sparringspartner, som kan komme med gode forslag og andre vinkler. Det kan sjældent erstatte min Gør-det-selv SEO, men det kan give dig endnu mere fart på.

Lad ChatGPT hjælpe med

 • Søgeordsanalyse
 • FAQ (ofte stillede spørgsmål)
 • GPT's som hjælper med at tjekke teknisk SEO
 • On-page SEO tjek af Titel, Meta, tekstlængde mv.

  

ChatGPT i betalt version

Når jeg vælger at fremhæve netop ChatGPT i den betalte version, skyldes det at de giver dig mulighed for, at få såkaldte GPT's. Og der er virkelig mange forskellige, udviklet af nørder og mindre firmaer, typisk.

En GPT er en slags chat-i-chatten. Nogle har skrevet en bagvedliggende prompt/kode, som gør denne GPT (chat i ChatGPT), til særlig god til noget bestemt. Det kan være at skrive SEO-tekster, analyserer sider for SEO-status og lignende.

Jeg vil ikke liste dem op, men tjek f.eks. dette blogindlæg (engelsk).

Hvad er AI - kort fortalt

AI står for Artificial Intelligence, på dansk kunstig intelligens. Det refererer til maskiners evne til at udføre opgaver, der traditionelt kræver menneskelig intelligens. Du kender det nok mest fra ChatGPT, altså den her "selvtænkende chat" som blev et kæmpe samtaleemne i 2023.

AI = Artificial Intelligence = Kunstig intelligens

Men AI kan meget mere end at lave en chat. Det bruges i dag i mange virksomheder til at effektivisere processor, udvikle systemer og lette arbejdsgange på f.eks. hospitaler.

Du skal se AI som en form for selvtænkende maskine, som kan se og forstå f.eks. tekst, billeder, videoer og lignende. Ud fra det den ser og læser, vil maskinen kunne træffe beslutninger selv.

Jamen, det er jo det rene galskab!?

Det er nok meget naturligt at være en smule nervøs ved den udvikling. Men pas på hvad du læser og hører om AI - medierne elsker at gøre AI til en stor sort sky over hele menneskeheden. Min holdning er, at det er en ny teknologi, som vi naturligvis skal lære at bruge (og styre). Men den giver os så mange fordele på sigt, at du er nødt til at tage den til dig.

Artiklen er skrevet af Steffen Andersen

Sidst opdateret: 15. jun. 2024

Det behøver ikke være så svært, at få gang i biksen 🚀
» Kontakt mig 
«

GangiBiksen.dk | Sitemap | SAMK ApS | CVR 37306223