Få 10 gode råd til din webshop eller hjemmeside - helt gratis!

Jeg vil gerne tilbyde dig en gratis tjeneste. Udfyld formularen herunder, og få mine 10 bedste råd til din webshop eller hjemmeside.

Så simpelt? - Ja!

Gratis? Ahh, det er der jo intet som er..

Okay. Det er jo nok rigtigt. Når jeg bruger 1 times tid på at gennemgå din side, gratis, så har jeg jo også en bagtanke. Men ærligt talt - tro det eller lad være - jeg synes faktisk også det er sjovt, og lærerigt. Lær mig at kende.

Min lumske bagtanke

Når du får de 10 gratis (og gode) råd fra mig, vil jeg selvfølgelig anbefale dig min hjælp. Hvis altså jeg mener, at jeg har de kompetencer du mangler. Jeg kimer dig ikke ned, og jeg sender dig ikke 14 mails efterfølgende.

Jeg kan - muligvis - finde på, at sende dig én opfølgende mail. Det er ikke sikkert at jeg gør, kun hvis det kribler i fingrene.

Få dine 10 gode råd herunder 👇

Få 10 gratis råd - Udfyld herGratis råd til optimering af din webshop eller hjemmeside

De råd, jeg sender dig, er baseret på viden og erfaring. Du får naturligvis ikke lavet brugertest med 10 medvirkende, eller en dybdegående kontrol af koder og funktioner på dine hjemmeside. Det er mine umiddelbare og oplagte rettelser, som lige stikker mig i øjnene. Nogle som kan gavne væksten på din webshop.

Den dummeste at spørge, er dig selv

Når du sidder med din egen side hver dag, vil du helt naturligt blive lidt blind. Du har sikkert også nogle ting på min side, som du synes jeg skal rette (Har du? Så skriv dem til mig!). Derfor er nogle friske øjne på din side ret vigtige. Det er en god indgangsvinkel for mig (og dig), at se om vi måske skal lave en dybere gennemgang af din webshop eller hjemmeside.

  

Sådan kigger jeg på din side

Ud fra de svar du giver mig, når du bestiller de gode råd, starter jeg altid med førstehåndsindtrykket. Hvor kigger mine øjne automatisk hen? Hvor får jeg lyst til at trykke - og hvor mangler jeg noget at trykke på?

Da dette er en overordnet gennemgang, bruger jeg primært min intuition. Jeg kigger primært på de elementer, som går igen på tværs af din side, eller de uhensigtsmæssigheder som er gentagne. 

Det kigger jeg oftest på:

  • Hvad fanger mine øjne som det første?
  • Forstår jeg hvad siden vil/er/kan?
  • Kan jeg finde varerne som sælges?
  • Kan jeg finde den hjælp jeg kan have brug for, inden køb?
  • Er toppen af siden opbygget korrekt?
  • Er bunden af siden opbygget korrekt?
  • Virker siden på mobil?
  • Er siden generelt overskuelig?
  • Er der simple designændringer der bør laves?
  • Er der nogle åbenlyse SEO-problemer?

  

Hvem kan bruge mine 10 gratis råd?

Det kan alle, som har en webshop eller en hjemmeside, uanset om den er færdiglavet eller igangværende. Det nytter ikke noget, at du beder mig kigge på en side, som ikke er færdig. Har du derimod en igangværende webshop eller hjemmeside som er i drift, så vil jeg elsker at tage et kig på den.

Om du sælger for 100.000 kr. eller 5 mio. betyder mindre.

Det betyder heller ikke så meget, om din side har været i gang i 1 år eller 10 år. Men jeg forventer, at du tager mig seriøst, ligesom jeg tager dig seriøst.

Har du en webshop på 10. år, som stadig kun sælger for 100.000 kr. årligt - så er mine råd nok mindre relevante. Med det mener jeg, at jeg laver dig nogle seriøse og gennemtænkte optimeringsforslag. Har du ikke lysten og tiden til at rette dem, ja, så giver det ikke mening at jeg sender dig de 10 råd.

Jeg har rigelig med projekter, så jeg gør faktisk kun det her fordi jeg synes det er spændende. Ligesom jeg forventer af dig.

Artiklen er skrevet af Steffen Andersen

Sidst opdateret: 15. jun. 2024

Det behøver ikke være så svært, at få gang i biksen 🚀
» Kontakt mig 
«

GangiBiksen.dk | Sitemap | SAMK ApS | CVR 37306223