GrydeGuru.dk - Det bliver i familien

Nogle projekter er så spændende, at man kommer tilbage, selv efter flere år. Netop dét er historien jeg har med GrydeGuru. Jeg har i 2024 købt mig ind i GrydeGuru, både af den 1000 kvm store butik i Slagelse og GrydeGuru.dk.

Samarbejdet betyder, at jeg i dag fungerer som webshop manager. Derudover har GrydeGuru.dk en Gør-det-selv SEO+ pakke. Forsimplet sagt, passer jeg webshop og IT-systemer, samt finder og definerer SEO-opgaver, som de så selv udfører.

Åbningen d. 29. februar 2012

GrydeGuru.dk åbnede jeg to år efter LampeGuru. På daværende tidspunkt var jeg ansat i GrydeGuru, som var en klassisk isenkrambutik i Slagelse midtby. LampeGuru var begyndt at vise spændende salgstal, og vi blev enig om at åbne en webshop til GrydeGuru.

Som skarp læser, har du også bemærket, at GrydeGuru kun har fødselsdag hver fjerde år - på skudår. Og har du fulgt ekstra godt med, har du også læst, at jeg købte mig ind i GrydeGuru næsten præcis 12 år efter den åbnede.

Systemer, IT og opgaver

GrydeGuru blev bygget i webshop systemet Magento 1, som siden er blevet opgraderet til Magento 2 via Salecto. Vi har selvfølgelig integreret butikkens kassesystem, så vi sikrer på lagerstyring og priser.

I mellemtiden har der været et par designændringer, og skiftende marketingbureauer. Ingen webshop er perfekt, men GrydeGuru.dk står i dag et rigtig fornuftigt sted. Når det er sagt, har vi jo stadig en masse spændende projekter i pipelinen.

Min opgave i GrydeGuru

Som skrevet før, er mit ansvar i forhold til GrydeGuru at vedligeholde og udvikle webshoppen og systemer. Derudover har GrydeGuru valgt at have en Gør-det-selv SEO pakke, hvilket gør at GrydeGuru løbende får løst vigtige opgaver som øger placeringerne i søgemaskinerne.

I form af mit ejerskab, er jeg naturligvis også engageret i resten af forretningen. Det betyder at jeg ofte hjælper med at optimere processer, rutiner og udvikling som gavner hele virksomheden.

Vil du også have hjælp? 👇

Hvad er GrydeGuru.dk?

GrydeGuru er en isenkram forretning, som både har fysisk butik på mere end 1000 kvm., samt en webshop. Når vi taler isenkram er der en lang række produkter, som bruges i hjemmet af alle danskere - ikke mindst er de kendt for køkkenprodukter såsom stegepander.

Vi danskere elsker nemlig køkkenudstyr, ikke mindst fra de mange kendte mærker. Du kender nok flere af dem f.eks. Eva Solo, Scanpan, WMF, Lyngby, Rosendahl, Aida, Georg Jensen og Morsø. Det er alle anerkendte brands som levere isenkram produkter i bedste kvalitet.

Disse kendte mærkevarer laver både gryder, skærebrætter, køkkenknive, glas, stel, bestik og tallerkner. Men også praktiske køkkenting som termokander, duge, bageudstyr og køkkenredskaber.

Pynt til hjemmet

Men udover køkkengrej, som er den primære del af GrydeGuru forretningen, sælger de også en lang række spændende boligudstyr. For ligesom vi danskere er glade for at lave mad, så er vi også glade for at pynte boligen.

Derfor har GrydeGuru et stort udvalg af pynteting såsom vaser, lysestager, kunstige LED lys, sengetøj, lammeskind, badeværelsesudstyr, figurer fra Kay Bojesen og Disney - og en masse flotte lamper og belysning.

Når det kommer til sæson er GrydeGuru også leveringsdygtig i alt der hører juletiden til, ikke mindst søde nisser, kunstige juletræer og julepynt som ingen kan undvære. Til påske finder du smukt påskepynt og søde påskefigurer.

Artiklen er skrevet af Steffen Andersen

Sidst opdateret: 15. jun. 2024

Det behøver ikke være så svært, at få gang i biksen 🚀
» Kontakt mig 
«

GangiBiksen.dk | Sitemap | SAMK ApS | CVR 37306223