DAN:SK | Forfriskende drikkevare brand

Én af de brancher jeg aldrig troede jeg skulle investere i, er fødevarebranchen. Men det er sket - jeg har købt en andel af det danske drikkevarebrand, DAN:SK. Det er som aktiv investor, hvilkept betyder, at jeg selv er med aktivt i processen. Det glæder jeg mig virkelig til!

Ready-to-drink (RTD)

DAN:SK er en såkaldt ready-to-drink drikkevare. Altså en færdiblandet drink, serveret i en dåse - og som i øvrigt smager fantastisk godt, ikke mindst på en varm sommerdag.

RTD markedet er et marked præget af ekstremt stor konkurrence. Det er også et markedet med meget store spillere, såsom Mikkeler, Carlsberg, Royal Unibrew mv. Men der er også en række større startup firmaer i markedet.

DAN:SK ♥ Danskvand, Vodka, Smag!

Faktisk sagde jeg ja til investeringen, før jeg havde smagt en DAN:SK. Heldigvis for det, så elsker jeg den lette, læskende og friske smag de har. For mig er en DAN:SK det perfekte alternativ til både øl og vin - ikke en konkurrent, men et alternativ. 

En DAN:SK består i alt sin enkelthed af:

  • Danskvand
  • Vodka
  • Smag

Det gør, at en DAN:SK er ret kaloriefattig. Tager du vores DAN:SK med sukker, indeholder en hel dåse stadig under 90 kcal. En øl er typisk 130 kcal, eller højere. Et glas vin ligger på mellem 100-150 kcal.

DAN:SK Hard Seltzer drink

En "Hard Seltzer" er en type alkoholholdig drik, som er blevet utrolig populært, især i USA. Den er normalt lavet af kulsyreholdigt vand (danskvand), alkohol og ofte tilsat naturlige smagsstoffer.

Alkoholen i hard seltzer kommer typisk fra fermenteret sukker eller malt. I DAN:SK er alkohollen vodka, i hvert fald i de nuværende modeller. Den har en lav alkoholprocent, som ofte ligger omkring 4-6%.

En hard seltzer er også kendt for at være forholdsvis kaloriefattig. Hard seltzers er populære blandt dem, der søger en lettere alkoholisk drik, der stadig har smag, og de findes i en bred vifte af smagsvarianter, såsom citrus, bær, og grapefrugt.

Artiklen er skrevet af Steffen Andersen

Sidst opdateret: 15. jun. 2024

Det behøver ikke være så svært, at få gang i biksen 🚀
» Kontakt mig 
«

GangiBiksen.dk | Sitemap | SAMK ApS | CVR 37306223